صنعت کاشی و سرامیک در ایران پیشرفت چشم گیری داشته است و در سراسر دنیا نامی آشنا دارد. در واقع تولید کنندگان سرامیک ایرانی توانسته اند با استفاده از بهترین تکنولوژی ها، جدیدترین ماشین آلات، بهترین روش ها و ... با کیفیت ترین و متنوع ترین محصولات را تولید و به بازار جهانی عرضه کنند. تنوع بالا و ویژگی های منحصر به فرد سرامیک سبب شده بیشتر افراد برای کفپوش، دیوارپوش و ... منازل، ادارات، مراکز تجاری و ... از آن ها استفاده کنند. افرادی که به دنبال تعمیر، بازسازی و یا تغییر دکوراسیون هستند می توانند سرامیک را روی دیوار رنگ شده نیز بچسبانند از این رو کاربرد این محصولات بسیار بالا است و توانایی استفاده در هر مکان و فضا را دارد. در واقع چسباندن سرامیک روی دیوار رنگ شده با نصب سرامیک روی دیوار گچی تفاوت زیادی ندارد و تنها با رعایت چند نکته و استفاده از مصالح مناسب می توان این کار را انجام داد. چسباندن سرامیک روی دیوار رنگ شده باید توسط افراد ماهر و با تجربه انجام شود تا نتیجه کار موفقیت آمیزتر باشد زیرا این کار نیاز به دقت و مهارت دارد. برای چسباندن سرامیک روی دیوار رنگ شده به مواد و ابزاری که در زیر به آن ها اشاره شده نیاز است
- چسب سرامیک
- دوغاب
- روح کننده سطوح
- لاستیک شناور ( برای دوغاب)
- اسفنج
- فضا دهنده سرامیک
- سرامیک
- پرایمر درزگیر دیوار
- ماله
- غلتک رنگ
- سرامیک بر
- نوار اندازه گیری
- مداد و پاک کن
آیا سرامیک به دیوار نقاشی شده می چسبد؟
یکی از سوالات رایج در مورد سرامیک که ممکن است برای هر فرد به وجود بیاید این است که آیا سرامیک به دیوار نقاشی شده می چسبد؟ با در نظر گرفتن مطالب بالا می توان به این سوال پاسخ مثبت داد. در واقع سرامیک قابلیت چسبیده شدن به هر فضا و دیواری را دارد که برای این کار باید اصول دقیق و استانداردی را رعایت کرد تا نتیجه کار رضایت بخش باشد. چسباندن سرامیک به دیوار نقاشی شده با استفاده از مصالح و ابزار آلات خاصی انجام می شود که در حین کار باید دقت کرد تا با بهترین چسب، کار چسباندن سرامیک به دیوار نقاشی شده را اجرا نمایید. در کل چسباندن سرامیک به دیوار نقاشی شده مزایایی زیادی مانند عدم تخریب و کنده کاری، سرعت نصب بالا، افزایش بهره برداری، استحکام قابل قبول، ریخت و پاش کمتر، هزینه کمتر و ... دارد. در بازار برای چسباندن سرامیک روی دیوار رنگ شده و دیگر سطوح چسب های مخصوصی موجود است که بر پایه رزین صنعتی هستند و به دلیل مزایایی مانند عدم نفوذ آب، عدم نفوذ رطوبت و ... بهترین گزینه برای چسباندن این مصالح محسوب می شوند.
مراحل چسباندن سرامیک روی دیوار رنگ شده
در ادامه برای آگاهی بیشتر مصرف کنندگان مراحل چسباندن سرامیک روی دیوار رنگ شده به صورت مختصر بیان شده است
- آماده سازی سطح: ابتدا باید سطح دیوار کاملا یکدست باشد از این رو باید با سنباده آن را هموار کرد
- ترکیب مصالح: مخلوط کردن مصالح مورد نیاز ( بهتر است برای مخلوط شدن بهتر مصالح از همزن الکتریکی استفاده شود)
- اندازه گیری سرامیک ها: برای نصب دقیق و اصولی باید سرامیک ها را به اندازه دقیق و مناسب دیوار برش داد ( برای برش می توان از اره یا فرزهای مخصوص استفاده کرد)
- آماده کردن سرامیک: پس از اندازه گیری سرامیک و آماده کردن مصالح باید سرامیک را خیلی خوب به ملات آغشته کرد
- حمل سرامیک: برای حمل سرامیک و قرار دادن آن روی دیوار بهتر است از دستگیره های مخصوص استفاده کرد زیرا فرآیند حمل آسان تر خواهد شد
- تراز کردن دیوار: دقت نمایید دیوار باید به خوبی تراز شود زیرا عدم تراز بودن دیوار می تواند جلوه زشتی را ایجاد کند و فرآیند نصب و چسباندن را سخت کند. پس از تراز کردن، باید سرامیک هایی که آغشته به ملات هستند را به ترتیب روی دیوار چسباند
- ردیف کردن اصولی سرامیک ها: برای سوار کردن سرامیک ها روی هم باید ردیف به ردیف سرامیک ها را به دیوار رنگ شده چسباند، به اینگونه که ابتدا باید ردیف اول را چسباند و اجازه داد تا خشک شود سپس ردیف بعدی را چسباند و تا پایان کار به همین صورت انجام می شود
- چکش کاری: در این مرحله با استفاده از چکش پلاستیکی می توان به سرامیک ها ضربه وارد کرد و فضاهایی که خالی و فاقد دوغاب هستند را پر کرد.
برای کسب اطلاعات بیشتر نسبت به چسباندن سرامیک بر روی سطوح مختلف می توانید با چسب کاشی و سرامیک انجام دهید و از تجربه و خدمات این فروشگاه در این زمینه بهره ببرید.
چسباندن کاشی روی دیوار گچی
قطعا در طراحی داخلی ساختمانها استفاده از کاشی و سرامیک روی دیوارها یکی از موارد بسیار کاربردی و چشم نواز هست که علاوه بر جلوه مدرن به فضای ساختمان بخشیدن، قابلیت شست و شوی آسان را برای دیوارها فراهم میکند؛ به همین دلیل است که بسیاری از معماران در اجرای فضای داخلی گزینه اول برای طراحی و زیباسازی دیوارها را استفاده از کاشی و سرامیک میدانند.
اما مشکل اصلی از آنجایی شروع میشود که برخی از سازندگان ساختمان در ابتدا طرحی ساده برای اجرای کار در نظر دارند و با پیشفرض استفاده از رنگ یا کاغذ دیواری در ابتدا دیوارها را گچ کشی کرده و پس از مدتی بنا به دلایل مختلف ناچار به استفاده از سرامیک حتی برای دیوارها میشوند یا یک طراح دیواری را به نحوی طراحی کرده و پس از اجرا شما نیاز به استفاده از کاشی در آن محیط برای دیوارها را حس میکنید و برای ارضای این نیاز دنبال چسباندن کاشی روی دیوار گچی هستید.
خوشبختانه نصب و اجرای کاشی و سرامیک روی دیوار گچی با استفاده از چسب کاشی مناسب انجام شدنی هست اما نکات و مواردی دارد که باید به آنها نهایت توجه را داشت تا کمترین میزان هزینه را متحمل شوید، در ادامه این موارد را به اختصار توضیح میدهیم.
مراحل چسباندن کاشی:
آمادهسازی دیوار: دیوار گچی را تمیز و صاف کنید همچنین اطمینان حاصل کنید که سطح دیوار صاف و خشک است.
انتخاب چسب: انتخاب چسب مناسب برای چسباندن کاشی روی سطوح گچی بسیار مهم است.
آمادهسازی کاشی: کاشیها را متناسب با فضا به اندازه و شکل مورد نیاز برش دهید و آماده نصب کنید.
چسباندن کاشی: با استفاده از چسب مناسب، کاشیها را به دیوار گچی بچسبانید در این مرحله میتوانید با استفاده از سطح سطرها و ستونها، برای حفظ تراز استفاده کنید.
نکات مهم:
تراز بندی: حفظ تراز در زمان چسباندن کاشی بسیار حیاتی است.
صبر و دقت: این فرایند نیازمند صبر و دقت است. پس عجله نکنید و با دقت عمل کنید.
ضدآب کردن: پس از چسباندن کاشی، برای جلوگیری از بروز آسیبهای آب به کاشیهاو دیوار گچی پشتش،با استفاده از روشها و مواد گوناگون، آنها را ضد آب کنید.