چون ما مرجع تخصصی هستیم

چسباندن سرامیک روی موزاییک

شاید برایتان پیش آمده باشد که موزاییک های کف منزل و یا حیاطتان مستهلک شده و زیبایی خود را از دست داده اند. این موزاییک ها دیگر قابل استفاده نیستند، اما جدا کردن آن ها از سطح نیز کاری دشوار است. شاید برایتان جالب باشد بدانید که بدون جدا کردن این موزاییک ها از سطح نیز می توانید سرامیک های مورد نظرتان را بر روی آن ها قرار داده و مشکل استهلاک آن ها را بر طرف کنید. چسباندن سرامیک روی موزاییک یک راه حل برای مشکل شما می باشد.

سرامیک ها دسته ای از کف پوش ها هستند که قسمت عمده ای از مواد تشکیل دهنده ساختار آن ها را مواد غیر فلزی و غیر آلی تشکیل می دهد. بر اساس تعریفات شیمیایی نیز می توان گفت: سرامیک ماده ای است که از مخلوط نمودن خاک رس با موادی همچون ماسه و فلدسپات که در دمای بسیار بالا قرار داده می شود، به شکل توده ای شیشه مانند ، غیر حلال و دارای سختی فراوان به دست می آید.
موزاییک یکی از پر کاربردترین مصالح ساختمانی مورد استفاده در کف می باشد. موزاییک به عنوان کف پوشی متراکم و فشرده از نوعی بتن ساخته می شود که فشردگی آن با استفاده از روش لرزش و یا فشار پرسی تامین می گردد. موزاییک که یکی از مهم ترین مصالح ساختمانی به شمار می رود، غالبا از ترکیب سیمان، ماسه، پودر سنگ، سنگ دانه و آب ساخته شده و دارای ابعاد و طرح های گوناگونی می باشد. موزاییک ها اصولا از دو لایه تحت عنوان لایه زیرین یا نارین و لایه رویه و یا رنگ موزاییک تشکیل می شوند. جدیدترین مدل سرامیک کف حیاط را می توانید در سایت ایران سرام مشاهده نمایید.

روش چسباندن سرامیک روی موزاییک

افرادی که از فرم قدیمی موزاییک های منزل خود خسته شده و یا از استهلاک آن ها ناراضی هستند، می توانند به سادگی و بدون نیاز به انجام عملیات دردسر سازی نظیر کندن و تخریب، موزاییک های قدیمی را با استفاده از روش چسباندن سرامیک روی موزاییک با سرامیک دلخواه و مورد نظر خود پوشش بدهند.
شرط اول به منظور اجرای این کار محکم بودن زمین زیر کار می باشد. همان گونه که می دانید ایجاد ترک در سطح موزاییک های قدیمی می تواند ناشی از وجود ایرادهای بنیادین در بتن موجود در قسمت زیرین آن باشد. بنابراین بسیار حائز اهمیت است که پیش از شروع چسباندن سرامیک کف حیاط  روی موزاییک از آماده بودن سطح کار اطمینان حاصل کنیم.
پیش از این که اقدام به چسباندن سرامیک کنید، با استفاده از یک پتک چوبی به موزاییک های موجود ضربه بزنید تا مطمئن شوید که آن ها محکم به سطح زیرین خود چسبیده اند. وجود حفره در سطح زیرین موزاییک ها موجب تغییر صدای ضربه خواهد شد. در صورتی که متوجه شدید برخی از موزاییک ها لق می زنند، ساده از کنار آن ها نگذرید. این موزاییک ها را از سطح زمین جدا کرده و جای خالی آن ها را با استفاده از ملات چسب سرامیک به صورت کامل پر کنید.

قیمت انواع سرامیک کف حیاط را از فروشگاه اینترنتی ایران سرام استعلام نمایید و پس از آن با خیالی آسوده اقدام به ثبت سفارش کنید.

روش چسباندن سرامیک روی موزاییک

 

پیشنهاد ایران سرام:

آموزش نصب سرامیک روی موزاییک

در مرحله اول چسباندن باید زدگی ها و نقاط برجسته را با استفاده از یک تراز بزرگ دارای طول 120 سانتی متر پیدا کنید. سپس این زدگی ها و برجستگی ها را با استفاده از فرز به منظور تراز شدن سطح، بتراشید. پس از این که سطح مورد نظر را مسطح ساختید، سطح براق سرامیک های قدیمی و مستهلک شده را با استفاده از ابزارهایی نظیر سنباده لرزان و یا نواری بخراشید. این کار موجب ایجاد خرده هایی در سطح موزاییک خواهد شد. تمام این خرده ها را با استفاده از کاردک و یا فرز همه کاره از روی سطح بتراشید و سپس آن ها را با جارو از سطح جدا کنید.
سطح مورد نظر را که ممکن است حاوی کثیفی های درزبندی های گذشته و یا استفاده از براق کننده ها باشد، به خوبی و با استفاده از آب و مواد شوینده شستشو داده، به طور کامل آبکشی نموده و اجازه بدهید خشک شود. برای اطلاع از قیمت انواع سرامیک اسلب کافیست به صفحه اختصاصی این نوع از سرامیک در وب سایت فروشگاهی ایران سرام مراجعه کنید و یا با کارشناسان مجرب ایران سرام ارتباط برقرار کنید.

آموزش نصب سرامیک روی موزاییک


مرحله دوم در این بخش باید آماده کردن تدریجی ملاتی از پودر چسب سرامیک که بر پایه سیمان تهیه شده است، دومین مرحله از چسباندن سرامیک روی موزاییک می باشد. تدریجی بودن این عمل به دلیل کاهش سطح کیفیت مروری ملاتی است که به صورت یک جا درست شده است. سپس لایه ای که از ملات تهیه شده را بر روی زمین مورد نظر ریخته و با استفاده از ماله آن را آماده کنید. اگر سرامیک های شما دارای ابعادی بیش از 3 سانتی متر باشند، پشت آن ها را نیز به ملات ساخته شده آغشته کرده و با استفاده از ماله این ملات را در یک جهت مستقیم شانه کنید و از شانه کردن چرخشی آن بپرهیزید. سپس سرامیکی را که پشت آن با ملات ساخته شده پوشیده شده است، روی ملات ریخته شده بر روی زمین مورد نظر قرار داده و بر روی آن فشار اعمال کنید تا سرامیک بر روی موزاییک قرار گرفته و منافذ خالی موجود در بین این دو پر شوند.
سومین مرحله از مراحل نصب سرامیک بر روی موزاییک بند کشی نام دارد. به منظور انجام بند کشی برای هر متر مربع، حدود یک لیتر دوغاب آماده نمایید. پس از انجام بند کشی به مدت سه روز هیچ گونه ضربه ای به سرامیک های چسبیده شده بر روی موزاییک ها وارد نکنید. بدین ترتیب بدون نیاز به جدا کردن موزاییک ها از سطح زمین و با چسباندن سرامیک بر روی آنها به راحتی سطحی زیبا و جدید خواهید داشت. البته طریقه نصب سرامیک بدون بند با سرامیک معمولی کمی متفاوت است که در زمان نصب باید به این موضوع دقت داشته باشید.

آیا روی موزاییک میشود سرامیک کرد

چسباندن سرامیک روی موزاییک، یکی از بهترین راه‌ها برای نوسازی کفپوش‌های قدیمی است. جداسازی و تعویض موزاییک‌های قدیمی، نه تنها فرآیندی دشوار و وقت‌گیر است، بلکه می‌تواند هزینه‌های زیادی را نیز به همراه داشته باشد. همچنین این کار باعث ایجاد گرد و غبار زیادی می‌شود که برای افراد خوشایند نیست. ولی چسباندن سرامیک روی موزاییک، هیچ‌ کدام از این دردسرها را نداشته و باعث صرفه‌جویی در وقت و هزینه می‌شود. با این کار می‌توانید در کمترین زمان ممکن، ظاهری جدید و جذاب به محیط پیرامون خود داده و از زیبایی آن لذت ببرید.

ملات چسباندن سرامیک پرسلان روی موزاییک

روش سنتی چسباندن سرامیک پرسلان روی موزاییک، با استفاده از ملات است. از آن‌جایی که سرامیک پرسلان جذب رطوبت بسیار کمی دارد، نمی‌توانید برای نصب آن، فقط از ملات بتنی استفاده کنید. برای حل این مشکل، مقداری چسب بتن پلیمری به ملات بتنی اضافه می‌کنند تا چسبندگی ملات افزایش یابد.

استفاده از ملات سیمان برای چسباندن سرامیک روی موزاییک، می‌تواند با مشکلاتی نیز همراه باشد. به عنوان مثال، ملات سیمان به تغییرات دما و رطوبت حساس است و ممکن است در مکان‌های مرطوب مانند حمام، دچار ترک‌خوردگی شود.

امروزه متخصصان برای جلوگیری از بروز چنین مشکلاتی، به جای ملات سیمان از استفاده می‌کنند. چسب‌های سرامیک به سه دسته‌ی چسب‌های خمیری، پودری و رزینی تقسیم می‌شوند. استفاده از این چسب‌ها بسیار راحت و آسان است و سرعت اجرای پروژه را (در مقایسه با روش ملات سیمان) بالا می‌برد. همچنین چسبندگی و مقاومت چسب‌های سرامیک در برابر نفوذ آب نیز بسیار زیاد است. به طور کلی، استفاده از چسب‌های مخصوص سرامیک، به بهبود ظاهر کار کمک می‌کند و باعث کاهش وزن سازه می‌شود.

ملات چسباندن سرامیک پرسلان روی موزاییک

معایب چسباندن سرامیک روی موزاییک

چسباندن سرامیک روی موزاییک با وجود مزایای بسیار، معایبی نیز دارد که در ادامه به چند مورد از آن‌ها اشاره می‌کنیم:

  • افزایش ارتفاع سطح

با اضافه کردن لایه‌ای از سرامیک بر روی موزاییک قبلی، ارتفاع سطح افزایش پیدا می‌کند و این امر می‌تواند منجر به بروز اختلال در باز و بسته شدن درب‌ها شود. بنابراین بهتر است که قبل از شروع این کار، ارتفاع درب‌ها را در نظر داشته باشید.

  • عدم چسبندگی مناسب

اگر از چسب‌های با کیفیت برای چسباندن سرامیک بر روی موزاییک استفاده نشود، نفوذ آب و خاک به لایه‌های زیرین، به راحتی موجب جدا شدن سرامیک و آسیب دیدن آن می‌شود.

  • افزایش وزن سازه

افزودن یک لایه سرامیک به موزاییک‌های قبلی، می‌تواند منجر به ایجاد وزن اضافی بر روی کف شده و به ساختار زیرین آسیب بزند.

  • مشکلات در تراز کردن

اگر سطح موزاییک‌ها ناهموار باشد، چسباندن سرامیک بر روی آن‌ها منجر به بروز مشکل در تراز کردن سطح جدید می‌شود.

  • مشکلات مرتبط با رطوبت

در صورت وجود رطوبت در زیر موزاییک‌ها و حبس شدن آن بین دو لایه سرامیک و موزاییک، چسب و سرامیک‌ها آسیب می‌بینند. همچنین این مسئله می‌تواند منجر به رشد قارچ و باکتری در فضای موجود شود.

برای پوشاندن موزاییک چه باید کرد

پوشاندن موزاییک با سرامیک کار نسبتا ساده‌ای است، اما نیاز به دقت زیادی دارد. در این بخش به ارائه‌ی نکاتی می‌پردازیم که با رعایت آن‌ها می‌توانید این کار را به خوبی انجام دهید:

  • قبل از شروع کار سطح موزاییک‌ها را از تمام آلودگی‌ها پاک کنید. این کار باعث می‌شود که چسب به خوبی به موزاییک‌ها بچسبد.
  • اگر ترک‌هایی بر روی موزاییک‌ها وجود دارد، بهتر است آن‌ها را ترمیم کنید تا سطح یکنواختی داشته باشید.
  • از چسب‌های مخصوص سرامیک استفاده کنید. این چسب‌ها بهترین گزینه برای چسباندن سرامیک به موزاییک هستند. توجه داشته باشید که چسب از کیفیت بالایی برخوردار باشد.
  • چسب را طبق دستورالعمل تولیدکننده آماده کرده و با استفاده از ماله به طور یکنواخت روی موزاییک پخش کنید.
  • سرامیک را به آرامی روی چسب قرار داده و کمی فشار دهید تا به خوبی به موزاییک بچسبد.
  • از فاصله‌گذارهای سرامیک به منظور ایجاد فاصله‌های یکنواخت بین سرامیک‌ها استفاده کنید. این امر به زیبایی و تمیزی کار کمک می‌کند.
  • تا زمانی که چسب خشک نشده است (حدود 24 ساعت)، از تردد در آن محدوده خودداری نمایید.
  • بعد از خشک شدن چسب، درزها را با دوغاب پر کنید. این کار را با ماله مخصوص انجام دهید و بعد از خشک شدن، اضافات آن را با اسفنج مرطوب پاک کنید.
  • پس از خشک شدن دوغاب، سطح سرامیک‌ها را با یک پارچه‌ی نرم تمیز کرده و در صورت لزوم، از واکس مخصوص سرامیک برای براق شدن آن‌ها استفاده کنید.
نوشتن دیدگاه
تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

فروش صادرات989133884855+
مدیر صادرات989133045399+